<br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: sayfa_bilgi in <b>/home/istenile/kpsstercihim.com/fonksiyonlar.php</b> on line <b>542</b><br /> MEB'in KPSS Branþ Sýralamasý Açýklamasý - Atama - KPSS Tercihim
KPSS Rehberiniz
Özel arama yükleniyor...
 


KPSS FORUM


Notice: Undefined index: uye_no in /home/istenile/kpsstercihim.com/forum/forum-konu-oku.php on line 19
  • MEB'in KPSS Branþ Sýralamasý Açýklamasý

    1608 okunma 0 cevap
    Hürkal27 Eylül 2013 / 22:57
  • Bakanlýðýmýz 2013 öðretmen atamalarý sonrasýnda diðer yýllarda olduðu gibi öðretmen adaylarý tarafýndan ÖSYM’ nin adaylarýn sonuç ekranýnda yayýnladýðý KPSS alan sýrasý ile ilgili olarak, atanamayan öðretmenlerce yoðun baþvurular gelmektedir.



    1- ÖSYM’ nin adaylarýn sonuç ekranýnda yayýnladýðý sýralama adaylarýn KPSS’ ye müracaat esnasýnda beyanda bulunduklarý alan ve mezuniyete göre yapýlmaktadýr.

    2- KPSS sýnavý baþvurularýnda bir öðretmen adayý birden fazla diplomaya sahip olabilmekte ve sadece bir diplama beyan edilmektedir.

    3- Öðretmen alýmlarýnda Talim ve Terbiye Kurulu Baþkanlýðý 80 Sayýlý Kararý esas alýnmaktadýr ve bu karara göre bir mezuniyet alaný birden fazla alana kaynak teþkil edebilmektedir.

    4- ÖSYM’ nin yaptýðý sýralama atama sýralamasý deðildir.


    Öðretmen adaylarýna duyrulur.

    Ýnsan Kaynaklarý Genel Müdürlüðü
    Öðretmen Atama ve Yer Deðiþtirme Grup Baþkanlýðý

Warning: Use of undefined constant _HATA - assumed '_HATA' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/istenile/kpsstercihim.com/forum/forum-konu-cevap.php on line 37
Bu konuya cevap yazabilmek için üye olmalýsýnýz.
Üye olmak için týklayýnýz.

Kalegra BiliÅŸim


KPSS Reklam

KPSS Tercihim sitesi içeriğindeki yazılar kopyalanamaz ve alıntılanamaz. ©2010-2024